Revitalash Advanced Ripsiseerumi Kevätpakkaus

130,00

RevitaLash® -kevätpakkaus 2021

Tätä pakkausta ei voi vastustaa! RevitaLash® Cosmeticsin ihanan suloinen setti, Lash Reset Kit -kevätpakkaus!

Pakkaus sisältää:
– normaalikokoisen RevitaLash® Advanced -tuotteen (3.5ml)
– lahjana tutustumiskokoisen AquaBlur -silmänympärysgeelin (5ml)
– lahjana satiinisen pehmeän unimaskin

130e

Koko tämä ihana pakkaus vain pelkän RevitaLash Advancedin hinnalla!

 

RevitaLash® Advanced - ripsiseerumi
Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. Palkittu ja suosittu, patentoitua teknologiaa sisältävä seerumi vahvistaa ripsiä, suojaa niitä katkeilulta ja lisää niiden joustavuutta ja kiiltoa. Ripsistä tulee dramaattisen näyttävät. RevitaLash® Advanced on kehittyneintä teknologiaa omien luonnollisten ripsiesi hoitamisessa ja kaunistamisessa. RevitaLash® Advanced on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

Tuotteen kuvaus: Ainutlaatuinen lääkärin kehittämä ripsienhoitoaine ehkäisee ripsien ikääntymisen merkkejä, joita aiheuttavat esimerkiksi kemialliset ja ympäristön haittatekijät. Hoitoaine tekee ripsistä terveemmän ja kauniimman näköiset.

Vaikutukset:

  • Hoitaa silmäripsiä ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua.
  • Lisää ripsien joustavuutta, kosteuspitoisuutta ja kiiltoa.
  • Antaa ripsille suojaa ympäristön haittatekijöitä vastaan.
  • Kaunistaa ripsiä ja lisää niiden nuorekkuutta.
  • Tehokas BioPeptin ComplexTM -aineosa, peptidit ja kasviuutteet kosteuttavat ripsiä ja tekevät niistä pehmeämmät, näyttävämmät ja terveemmän näköiset.

Käyttöaihe:

  • Kuivat ja hauraat ripset
  • Kiillottomat ja elottomat ripset
  • Ripset, jotka ovat vaurioituneet ja ikääntyneet ennenaikaisesti lääkityksen, ympäristön haittatekijöiden, ylikäsittelyn tai ripsipidennysten vuoksi

RevitaLash Advanced 3,5ml kestää päivittäisessä käytössä noin 6-8kk.
RevitaLash Advanced säilyy avattuna yhden vuoden ja avaamattomana kolme vuotta.

 

RevitaLash AquaBlur - silmänympärysgeeli

RevitaLash Cosmetics uutuus AQUABLUR™ on kosteuttava silmänympärysgeeli & silmänympärysihon pohjustustuote. Tuote kosteuttaa, silottaa ja heleyttää herkkää silmänympärysihoa.

Tuotteen kuvaus: Kevyt, hellävarainen ja tehokkaasti kosteuttava silmänympärysgeeli, jota voidaan käyttää yksinään tai meikin alla. Kosteuttaa, suojaa ja silottaa silmänympärysihoa ja tekee siitä heleämmän ja nuorekkaamman näköisen. Öljytön koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja.

Vaikutukset: Kevyt silmänympärysgeeli kosteuttaa ja silottaa herkkää silmänympärysihoa, hälventää ihon pieniä virheitä ja luo täydellisen pohjan meikille. Sisältää tehokkaita ainesosia, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja pohjustavat ihon satiininpehmeäksi.

 

Pakkauksia on rajoitettu erä.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: RevitaLash, Silmämeikit, Lahjaideat