Netkosmetiikka
Netkosmetiikka
tilinhallintaOstoskorin sisältöKassalle
Payot
slip
Eyefect
slip
Arbutin
slip
Mariderm
slip
Kylie Minque
slip
Jennifer Lopez
slip
Acca Kappa
slip
Kate Moss
slip
Sarah Jessica Parker Lovely
slip
slip
Esprit
slip
Gatineau
slip
Sesderma
slip
Darphin
slip
4711
slip
Tabac
slip
David Beckham
slip
Celine Dion
slip
Calvin Clein
slip
Karl Lagerfeld
slip
Joe Blasco
slip
Davidoff
slip
PÄÄSIVU Tuotemerkit Asiantuntijapalvelut Lahjaideat Usein kysyttyä? Netkosmetologi Videot Blogi
 
tuoteryhmät
Aurinkotuotteet->
Ihonhoito miehet->
Ihonhoito naiset->
Lahjaideat->
Meikit->
Ravintolisät
Tuoksut miehet->
Tuoksut naiset->
pikahaku
 
Etsi tuotteita hakusanoilla.

Etsi superhaulla >>
Lisätietoa
Tilaaminen
Toimitusehdot
Maksutavat
Muuta tietoa
Yhteystiedot
Linkit
Sivukartta

Usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa Verkkokauppamme "usein kysytyt kysymykset" -osioon!

Tällä sivulla pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan asiakkaidemme ihonhoitoon ja kauneuteen liittyviin kysymyksiin. Toivottavasti löydät oheisista kategorioista vastauksen etsimääsi tietoon! (Mikäli mielessäsi pyörii kysymys, johon et löydä täältä vastausta, voit lähettää meille kysymyksen suoraan yhteydenottolomakkeellamme)

Usein kysytyt kysymykset/vastaukset aihekategorioittain

Kasvojen ihon hoito

Kysymys: milloin kannattaisi käydä kosmetologilla hoidossa ja kuinka usein /minkä takia?
Vastaus: Kerran kuukaudessa voi käydä, jolloin iho pysyy hyvässä kunnossa kokoajan. Jos ihossasi ei kuitenkaan ole akuuttia ongelmaa, joka tarvitsisi jatkuvaa hoitoa, olisi hyvä käydä kasvohoidossa vähintään 4 krt vuodessa vuodenaikojen vaihtuessa, jolloin tarkistetaan ihon kunto ja kotihoitotuotteiden sopivuus. Kasvohoidoissa voi käydä, vaikkei ihossa olisikaan ongelmia, hoidot ovat kuitenkin myös erittäin rentouttavia ja kirkastavat hyvääkin ihoa.

Kysymys: miten käytän kuorintaa?
Vastaus: Kuorintaa olisi hyvä käyttää ihosta riippuen 1-2 krt viikossa. Kuorinta-aineita on markkinoilla erilaisia: raemaisia, entsyymikuorintoja, kemiallisia jne. Herkälle iholle sopii parhaiten mieto ja hellävarainen rakeeton kuorinta. Kuorinnan tarkoituksena on poistaa kuolleet ihosolukertymät ihon pinnalta; iho pehmenee, kirkastuu ja vastaanottaa paremmin hoitavat ainesosat.

Kysymys: Miten seerumeita käytetään?
Vastaus: Seerumien tarkoituksena on mennä hoitamaan ihoa syvemmältä. Seerumin rakenne on pienimolekyylisempää kuin voiteen rakenne, jolloin se pääsee syvemmälle ihoon vaikuttamaan. Seerumeita on vaikutuksiltaan erilaisia mm: kosteuttavaa, rauhoittavaa, kirkastavaa, puhdistavaa, kiinteyttävää jne. Seerumeita voi käyttää joko tehokuurina tai jatkuvasti ongelmasta riippuen.

Kysymys: kuinka usein käytän naamiota?
Vastaus: Naamioita voi käyttää 1-2 krt viikossa, parhaan vaikutuksen saat laittamalla naamion kuorinnan jälkeen. Yleisin vaikutusaika on 10-20 min, mutta jotkut naamiot voi jättää yöksi vaikuttamaan iholle. Aina pitää tarkistaa tuotteesta käyttöohjeet.

Kysymys: miten hoidan kuivaa, hilseilevää ihoa?
Vastaus: Tuotteiden imeytymisen kannalta on tärkeää kuoria kuollut ihosolukko pois, jotta tuotteet imeytyisivät syvälle ihoon. Kannattaa valita kuivan ja herkän ihon tuotteita. Vältä kuivattavia tuotteita, jotka sisältävät alkoholia. Myös savinaamiota. Hellävarainen, maitomainen puhdistusaine, kosteuttava kasvovesi, kosteuttava tehoseerumi/hoitoöljy. Täyteläinen ja ravitseva hoitovoide. Kosteuttavia voidemaisia naamioita on hyvä käyttää kaksikin kertaa viikossa.

Kysymys: miten pääsen näppylöistä eroon?
Vastaus: Aamuin illoin puhdistus ja kosteutus iholle. Aloita myös paikallishoitotuotteiden käyttö näppyjen päälle, 1-3 kertaa päivässä, koska paikallishoitoaineet kuivattavat ja hoitavat näpyt nopeammin pois. Puhdistavia naamioita on hyvä myös käyttää, 1-2 kertaa viikossa, rauhoittamaan ihoa ja vähentämään talineritystä.

Kysymys: ihoni kiiltää, miten saan sen mattapintaiseksi?
Vastaus: On olemassa seerumeita ja emulsioita jotka jättävät ihon mattapintaiseksi ja ennaltaehkäisevät ihon kiiltelyä ja talineritystä. Monilla tuotteilla on myös huokosia supistavaa vaikutusta. Valitse mattapintainen meikkivoide tai meikkivoidepuuteri. Ihon kiiltäessä päivän aikana, painele ensin ihoa kasvopaperilla jotta ylimääräinen rasva iholta imeytyisi siihen, vasta sitten voit painella hieman kivipuuteria.

Kysymys: miten saan tummat silmänaluset vaaleammiksi?
Vastaus: Tummuus voi olla perinnöllistä tai elämäntavoista johtuvaa. Myös iho voi olla niin ohutta, että verisuonet kuultavat ihosta läpi. Kirkastavista ja kosteuttavista mikroverenkiertoa vilkastuttavista silmänympärysvoiteista/seerumeista voi olla hieman apua, mutta panosta hyvään peiteaineeseen. Juo runsaasti vettä, syö monipuolista ravintoa ja riittävät yöunet ovat myös tärkeitä.

Kysymys: Mikä on oikea tapa hoitaa aknea?
Vastaus: suosittelisin sinua käymään kosmetologilla, jossa tehdään kasvohoito. Hän opastaa sinua henkilökohtaisesti oikeiden tuotteiden valinnassa. Tarvittaessa kosmetologi ohjaa sinut ihotautilääkärin puoleen.

Kysymys: Kuinka turvotus alenee silmien alta?
Vastaus: Turvotus johtuu joko nesteen tai rasvan kertymisestä silmänaluskudoksiin. Nesteen kertymiseen voit vaikuttaa omilla elämäntavoilla: juo paljon vettä - mutta vältä juomista iltaisin, vältä mahallaan nukkumista, käytä silmänympärysgeelejä jotka laskevat turvotusta, pidä silmänympärysgeeliä jääkaapissa ja vältä suolaista ruokaa. Voit myös käydä kosmetologilla silmänympärysihon tehohoidoissa.

Kysymys: saako pigmenttiläiskiä vaalennettua?
Vastaus: Pigmentoituneelle iholle on olemassa omia paikallis- hoitotuotteita, jotka hajoittavat pigmenttiä. Tällöin iho näyttää vaaleammalta. Tärkeintä on kuitenkin suojata iho auringonvalolta. Aika jolloin aurinkosuojakerrointa tulisi käyttää on helmikuusta-syyskuuhun. Mitä herkempi iho tai jos jo kärsit pigmenttimuutoksista sitä korkeampi suojakerroin. Parhaan suojan saat kun käytät spf 50. Lisäksi vältä pitkää yhtäjaksoista oleskelua suorassa auringonvalossa varsinkin keskipäivällä. Voit kysellä myös kosmetologihoitoloista eri hoitomuotoja.

Kysymys: poskeni punoittavat, onko siihen olemassa apukeinoa?
Vastaus: Ihon suojaaminen on kaiken a ja o. Iho reagoi helposti lämpötilojen vaihteluille, jolloin herkät ja ohuet poskipäät helposti punoittavat. Iho tulisi suojata pakkaselta täyteläisellä voiteella, mutta myöskin liiallinen aurinko herkistää ihoa. aurinkosuojavoiteen käyttö kesällä on tärkeää. Lisäksi saunominen on rasite iholle, löylyltä ihon voi suojata esim. veteen kostutetuilla vanulapuilla. Punoittavalle iholle kannattaa käyttää herkänihon rauhoittavia ja vahvistavia tuotteita. Tärkeitä tuotteita ovat hellävaraiset puhdistustuotteet ja rauhoittavat voiteet jotka myös suojaavat ihoa.

Kysymys: mistä luufinnit johtuvat ja saako niitä pois?
Vastaus: Luufinni tunnetaan myös nimellä milium ja on ihonalainen talikertymä, jotka johtuvat ihon liiallisesta kuivuudesta. Kosmetologi poistaa miliumeja tekemällä niihin neulalla pienen reiän ja puristamalla talin pois. Voit ennaltaehkäistä miliumeja pitämällä ihon kosteustasapainosta huolta.

Kysymys: miten häiritseviä suuria huokosia saa supistettua?
Vastaus: Voit käyttää huokosia supistavia naamioita kerran viikossa tai huokosia supistavaa seerumia päivittäin. Huokosten kokoa ei pystytä pienentämään pysyvästi, ainoastaan väliaikaisesti käyttämällä supistavia aineita. Voit ennaltaehkäistä suurentuneita huokosia käymällä ihonpuhdistuksissa ja käyttämällä oikeita ihollesi sopivia tuotteita.

Kysymys: Onko ryppyihin olemassa omia tehoaineita?
Vastaus: Kyllä, ryppyjen hoidossa ennaltaehkäisy on tärkein. Pitämällä ihon kosteustasapaino kunnossa, ettei iho pääse kuivumaan on paras ase ryppyjä vastaan. Kuivaan ihoon juonteet tulevat aikaisemmin ja syvemmin. Hieman voit häivyttää ja pehmittää jo muodostuneita juonteita siihen tarkoitukseen tarkoitetuilla tehoseerumeilla, voiteilla ja naamioilla. Jatkuva säännöllinen kotihoito ja kasvohoidot auttavat paljon.

Kysymys: kuinka saan kiinteämmän ihon?
Vastaus: Veltostunutta ihoa voi napakoittaa käyttämällä kiinteyttäviä hoitotuotteita. Vielä paremmat tulokset saat käymällä säännöllisesti kasvohoidoissa.

Kysymys: milloin kannattaisi aloittaa ihonhoito?
Vastaus: Moni aloittaa ihonhoidon viimeistään silloin kun alkaa käyttää meikkiä. Usein murros/teini-iässä (12-17v.) hormonitoiminnan muutokset aiheuttavat epäpuhtauksia, jolloin ihonhoidon aloittaminen on ajankohtaista.

Kysymys: miten poistan oikeaoppisesti silmämeikin?
Silmämeikki tulisi poistaa siihen tarkoitetulla silmämeikinpoistoaineella. Niitä on kahdenlaisia: vesiliukoisen ja vedenkestävän meikinpoistoon. Kastele vanulappu silmämeikinpoistoaineella, paina ja pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhi hellävaroen meikki pois. Varo venyttämästä/hankaamasta herkkää silmänympärysihoa.

Kysymys: milloin alan käyttämään silmänympärysvoidetta ja miten sitä käytetään?
Vastaus: Silmänympärysvoidetta olisi hyvä alkaa käyttämään samalla kun aloittaa meikkaamaan silmiä. Silmänympärysiho on herkkä kuivumaan, sillä siellä ei ole juuri lainkaan talirauhasia jotka luontaisesti kosteuttaisivat. Alle 25 vuotiaana riittää esim. kosteuttava silmänympärysgeeli, myöhemmin hieman hoitavampia ja juonteita silottavia. Silmänympärysvoiteen käyttö ennaltaehkäisee tehokkaasti juonteilta. Silmänympärysvoidetta levitetään hyvin pieni määrä (noin nuppineulan pään kokoinen nokare) silmän alle (noin 1cm silmästä) ja kulmaluulle kevyesti sivellen tai taputellen.

Kysymys: onko kaulan alueelle olemassa omia tuotteita, jos niin miksi niitä suositellaan?
Vastaus: Kaulan iho veltostuu ja siihen ilmestyy juonteita helposti, kaulan alueen erikoistuotteilla ennaltaehkäistään ja hoidetaan näitä ongelmia. Kasvojen hoitotuotteet tulisi aina levittää kaulalle saakka.

Kysymys: mistä saan apua arpiin?
Vastaus: Kosmetologit ja ihotautilääkärit tekevät arpikäsittelyitä. On olemassa myös arpia vaalentavia voiteita. Vanhoihin arpiin on vaikeampaa saada vaikutusta kuin uusiin.

Kysymys: ihoni kaipaa kirkastusta, mikä avuksi?
Vastaus: Tee kotikasvohoito: kuorinta ja naamio kirkastavat ihon väriä. Päivittäin: kirkastavaa tehoseerumia ja heleyttävää voidetta. - miten hoidan atooppista ihoani? Vältä vesipesua ja kuivattavia aineita. Atooppiselle iholle on suunniteltu omia tuotteita, tiedustele asiaa kosmetologiltasi. Atooppinen iho on todella kuiva, joten se tarvitsee täyteläisiä voiteita, jotka estävät kosteutta haihtumasta iholta.

Kysymys: nenässäni on pieniä punaisia, kihelmöiviä näppyjä, mitä ne ovat?
Vastaus: Näkemättä on vaikea sanoa varmasti mitä näpyt ovat, mutta kuulostaisi ruusufinniltä, joka tarvitsee omat hoitotuotteensa tulehduksen rauhoittamiseksi. Ruusufinni on yleensä nenän ja leuan alueella esiintyvää rykelmäistä punaista näppylää, joka saattaa olla kipeääkin. Tiedustele kosmetologiltasi sopivia tuotteita.

Kysymys: ihoni on poskilta kuiva ja keskeltä kiiltelevä, minkälaisia tuotteita pitäisi käyttää?
Vastaus: Ihosi on pintakuiva sekaiho, joka kaipaa tasapainoitusta ja kosteutusta. Useassa ammatti-ihonhoitosarjassa on erikseen tuotteita pintakuivalle sekaiholle. Voit esim. käyttää t-alueelle kevyempää, mattapinnan jättävää päivävoidetta ja muualle kasvoihin kosteuttavampaa.

Kysymys: ihoni ärtyy parranajosta, miten estäisin sen?
Vastaus: Voit kokeilla tehdä kuorinnan ennen parranajoa, kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja helpottaa parranajoa. Parran ajon jälkeen levitä iholle kasvovettä, rauhoittavaa tai kosteuttavaa voidetta. Monesta miesten ihonhoitosarjasta löytyy erikseen tuotteita parranajosta ärtyvälle iholle.

Kysymys: miten miehen kannattaisi hoitaa ihoa?
Vastaus: Säännöllinen puhdistaminen ja kosteusvoiteella kosteuttaminen aamuin ja illoin on tärkeintä. Jos ihossasi on epäpuhtauksia, käy kosmetologilla ihonpuhdistuksessa. Markkinoilta löytyy lukuisia miehen iholle suunniteltuja ihonhoitosarjoja.

Vartalonhoito

Kysymys: miten pääsen selluliitista eroon?
Vastaus: Selluliittivoiteita ja seerumeita voi käyttää kotihoidossa. Ihoa saa tuotteilla sileämmäksi ja tasaisemmaksi. Vartalon kuorinta auttaa saamaan kuivan ihosolukon pois, jolloin vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon. Kerran viikossa on hyvä kuoria ihoa. Kuivaharjausta voi myös tehdä poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja parantamaan ihon mikroverenkiertoa. Runsas veden juonti vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Liikunta ja terveellinen ruokavalio on myös hyväksi.

Kysymys: vartalon ihoni on kuiva ja hilseilevä, miten hoidan sitä?
Vartalonihonhoidossa on myös tärkeää käyttää kuorinta ainetta säännöllisesti noin kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa. Kuorinta-aineella saa ihon pinnan pehmeämmäksi, jolloin tuotteet imeytyvät paremmin. Kuorinnan sijasta voi kokeilla myös kuivaharjausta, joka vilkastuttaa ihon toimintoja. Vartalon iholle tulisi käyttää vartalovoidetta säännöllisesti päivittäin ja aina suihkussa käynnin jälkeen. Kuivaihoisille vartalovoidetta parempi vaihtoehto olisi vartaloöljy. Peseytyessä voi myös kokeilla öljymäisiä puhdistustuotteita saippuan sijasta.

Kysymys: minkälaisia kiinteyttäviä tuotteita on vartalon iholle?
Vartaloniholle löytyy laaja kirjo hoitotuotteita niin kuin kasvojen ihollekin. Kiinteyttäviä tuotteita vartalolle löytyy kevyinä emulsioina tai täyteläisinä voiteina , hoitoöljyinä ja geeleinä.

Kysymys: kuinka usein vartalo pitäisi kuoria?
Vartaloniho on hyvä kuoria 1-2 viikon välein. Kuorinta on kannattaa tehdä suihkussa kostealle iholle. Kuorinta kannatta tehdä myös jalkapohjiin, joissa usein esiintyy kuivuutta ja karheutta. Myös kainaloniholle kuorinta-aine on hyväksi, puhdistamaan ihoa deodorantin jäämistä. Muistathan kuorinnan jälkeen levittää ihollesi kosteusvoiteen/vartaloöljyn.

Käsien hoito

kysymys: kannataako kynnet lyhentää saksilla/leikkureilla vai kynsiviilalla?
Ehdottomasti käsien kynnet tulisi lyhentää viilamalla yhdensuuntaisin vedoin. Kynnet voi liuskottua helpommin leikattaessa niitä saksilla, mutta myöskin viilattaessa liian kovin edestakaisin vedoin.

kysymys: miksi pitää käyttää alus-ja päällyslakkaa?
Alus-ja päällyslakka parantavat värilakan kestävyyttä ja pysyvyyttä.Ne antavat suojaa sekä kynnelle, että lakalle. Lisäksi aluslakka estää värilakkan pigmenttiä imeytymästä omaan kynteen (kynsi saattaa värjäytyä keltaiseksi).

kysymys: mitä voin tehdä kuiville kynsinauhoille?
Käsivoidetta kannattaa hieroa huolellisesti myös kynsinauhoille päivittäisen käsienrasvauksen yhteydessä, jolloin kynsinauhat pysyisivät pehmeinä ja joustavina. On myös olemassa erikseen kynsinauhoille tarkoitettuja öljyjä ja voiteita. Kynsinauhoja voi myös varovasti pyöritellä taaksepäin, jotteivat ne kasvaisi kynteen kiinni ja repeytyisi.

kysymys: mistä johtuu kynsien liuskottuminen?
Käsien lisäksi myös kynnet voivat olla niin kuivat, että liuskottuvat. Myös kynsien kovakourainen käsittely voi irroittaa kynsilevyjä tosistaan. (Älä käytä kynsiäsi "työkaluna"). Lisäksi saksien ja kynsileikkureiden käyttöä tulisi välttää kynsiä lyhennettäessä ja suosia lyhentämiseen kynsiviilaa. Syynä voi olla myös että, aine joka pitää kynsilevyt yhdessä on huonolaatuista.

Jalkojen hoito

kysymys: Kantapäät halkeilee, mikä avuksi?
Täyteläisen jalkavoiteen käyttö päivittäin on suositeltavaa, varsinkin yöksi laitettuna sukan kanssa voide pehmittää hyvin ja antaa tekokkaan suojan ihon kuivumista ja halkeilua vastaan. Vartalokuorintaa voi käyttää myös jalkojen iholle n. kerran viikossa. Myös varovasti voi kokeilla hellävaraista raspausta kuivan ja kuolleen ihosolukon poistamiseen. Raspia käytettäessä tulee muistaa, että liiallinen raspaus voi pahentaa tilannetta kiihdyttämällä kovettuman kasvua.

Kysymys: Varpaanvälit hautuvat helposti, mitä teen?
Suihkun ja pesun jälkeen kannattaa pitää huolta siitä, että kuivaa varpaiden välit huolellisesti. Pieni määrä talkkia pitää myös kosteuden loitolla. Muista myös kuivat sukat ja väljempi lestiset kengät, jolloin jalkojen iho hengittää paremmin.

Kysymys: Kuinka usein kannattaisi käydä jalkahoidossa?
Riippuu jalkojesi kunnosta ja ongelmista, sekä siitä kuinka paljon hoidat niitä kotona. Ainankin kerran vuodessa esim. ennen kesää kannattaa käydä hoitamassa jalat sandaalikuntoon talven jäljiltä.

Meikkausvinkit

kysymys: Naamani kiiltelee päivän aikana nenästä, leuasta ja otsalta vaikka käytän meikkivoidetta ja puuteria. Joudun lisäämään monta kertaa päivässä puuteria ja ihoni näyttää kauhealta loppupäivästä. Minkälaisia tuotteita pitäisi käyttää?
Käytä päivävoiteena sekaiholle tarkoitettua kevyttä, mattapinnan jättävää päivävoidetta. On olemassa myös meikinpohjustusseerumeita, jotka estävät kiiltoa ja pitävät ihon mattapintaisena. Valitse myös meikkivoide ihotyyppisi mukaan eli seka/rasvaisen ihon meikkivoide. Kosteuttavat meikkivoiteet eivät sovi rasvaiselle iholle ja päinvastoin. Kun ihosi kiiltää päivällä, painele ihoa ensin puuteripaperilla tai nenäliinalla, jotta ylimääräinen rasva imeytysi pois. Jos tarpeen, painele hieman irto tai kivipuuteria.

kysymys: Miten saan simäni näyttämään suuremmilta?
Laita vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja tee luomivakoon "banaanivarjostus" tummemmalla sävyllä. Se tekee silmiin kolmiulotteista vaikutelmaa joka saa silmät näyttämään suuremmilta. Valkoinen sisäkajal alasisäluomella kirkastaa valkuaista ja suurentaa silmiä. Ohut, ulkonurkkaa kohti levenevä eyeliner ja alaluomella ulkonurkassa kevyt rajaus suurentaa myös silmiä. Ripsien taivuttaminen avaa katseen suurentaen.

Kysymys: Miten saan huulipunan kestämään paremmin?
Aloita pohjustamalla huulet meikkivoiteella, peiteaineella tai huultenpohjustusaineella. Painele huuliin vähän irtopuuteria. Rajaa ja väritä huulet vedenkestävällä huultenrajauskynällä, siitä jää todella kestävä väri. Käytä huulisivellintä ja levitä mattapintaista huulipunaa huuliin. Viimeistele kiillolla halutessasi.

Aurinkotuotteet

Kysymys: Pitäisikö aurinkosuojavoidetta käyttää, vaikka ihoni ei pala helposti?
Toki, ilman muuta! Auringon haittavaikutuksilta tulisi suojautua aina aurinkosuojavoiteella, päivä- tai meikkivoiteella, joka sisältää aurinkosuojakertoimen. Spf 10-15 on päivittäisessä käytössä hyvä suoja. Lumi ja vesistö tekee auringosta vielä ärhäkämmän, jolloin suojakerroin olisi hyvä olla vieläkin korkeampi. Auringon haittavaikutuksia ovat esim. ihon ennenaikainen vanheneminen, kuivuminen, pigmenttimuutokset ja kasvava ihosyövän riski.

Kysymys: Ihooni tulee helposti pigmenttimuutoksia, miten saisin ennaltaehkäistyä niiden syntyä?
Paras ennaltaehkäisy on ihon täydellinen suojaus alkaen jo heti maaliskuussa jatkuen syyskuulle korkealla suojakertoimella esim. sk50. Kannattaa valita ihonhoitotuotteista kirkastavia seerumeita ja voiteita.

 
Jatka
ostoskori lisää
Ostoskori on tyhjä
uutiset

Kaunistava syväkosteuttaja

Kesä on parhaimmillaan nyt. Kuumat helteis...

SOPIVASTI HAPOKAS!

Anna-lehti nro 5, oli kirjoittanut mielenk...

Joulun toivotuin lahja!

Mikä olisi ihanampaa, kuin antaa tärkeälle...

SESDERMAN JOULUTARJOUS

Sesderma sarja tarjoaa joulun alla ihanuuk...

Ideaali yövoide

Ihanuutta! Darphinilta on ilmestynyt ideal...
suosituimmat
01.Joe Blasco Ultra Base Meikkivoide Alabaster
02.Joe Blasco Ultra Base Meikkivoide Special Lite Olive 1
03.Joe Blasco Ultra Base Meikkivoide Special Lite Olive 2
04.Joe Blasco Neutralisoijat Red Neutralizer 1
05.Joe Blasco Ultra Base Meikkivoide Natural Beige 1
06.Gatineau Nutriactive Mediation- hoitovoide, 50 ml
07.Joe Blasco Ultra Base Meikkivoide Olive Beige 1
08.Gatineau Sérénite Anti-Redness Cream -couperosa voide, 30 ml
09.Joe Blasco Neutralisoijat Sp Red Neutralizer (1-2)
10.Darphin Intral Toner, 200 ml
uutuudet
01.Joe Blasco Face Lift 10 hours 5-pack
02.Joe Blasco Anti-Agening Cream, 50 ml
03.Sesderma Kojicol Skin Lightener Cream
04.Sesderma Oxyses Mist 20ml
05.Sesderma ATPSES Cell Energizer Cream 50ml
06.Sesderma Reparskin Facial Sunscreen Gel Cream 50ml
07.Sesderma C-vit Radiance Luminous Fluid 50ml
08.Sesderma ATPSES Cell Energiser Serum 30ml
09.Sesderma Screenses Tinted Very High Sun Protector SPF50
10.Sesderma Reparskin Mender Facial/Body Liposomal Mist 50ml

 Liity facebook -dsivumme faniksi!
            nordea Klarna Lasku Klarna Tili